Problem z głośnikami ("harczą" - a są nowe :))

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Wronifix
    Classic
    • 2010
    • 35

Problem z głośnikami ("harczą" - a są nowe :))

Jutro będzie stała 8 godzin na mrozie pod pracą, to ... dorzucę fotek :zlosnik:
    Czekamy :szeroki_usmiech
  • Seba_Wro
    Drive
    • 2009
    • 58

Problem z głośnikami ("harczą" - a są nowe )

Witam,

Radio Kenwood KDC-4031
    Głośniki Hertz DSK 165 + dystanse MDF przód (bez wygłuszenia na razie), seria tył

Ostatnio zauważyłem że głośniki "harczą" (chyba przód), ale tylko i wyłącznie przy słuchaniu radia. Nie ma tego problemu jak słucham CD/MP3. I nie miałem tego problemu jak założone były głośniki seryjne z przodu z seryjnymi plastikami a'la dystanse. Dodam, że nie mam tzw. separatora antenowego. Może tu leży problem? A może gdzie indziej? :niewiem Pomocy! :

[ Dodano: Pią 20 Mar, 09 14:23 ]
    No widzę całe stado podpowiedzi. Nikt nie wie czy nikomu się nie chce? :niewiem
    Szkodnik rulez

Moja Czesia

Komentarz

• Marcello01
      Rider
      • 2009
      • 491
      • Octavia I (1U2)
      • AGP 1.9 SDI 68 KM

możesz pobawić się w ustawieniach radia powinno pomóc
      https://www.facebook.com/tapicerekpranie

Komentarz

• grucha
        Classic
        • 2006
        • 32

Ja też miałem taki przypadek, Wydawało mi się ze z przodu głośniki harczą a po prostu były tak wielkie, że musiałem odgiąc blachę przy montażu aby wlazły a dokladniej magnes, okazało się ze magnesy są tak wielkie i mocne ze drzwi rezonowały i był efekt charczenia po zdemontowaniu i sprawdzeniu głośniki były w jak najlepszym porządku, następne kupiłem mniejsze [z mniejszym magnesem] a te dałem w półkę tylną.
        I po problemie ;]
        Skoda Octavia

Komentarz

Pracuję...